Een vijver in de tuin brengt rust en ontspanning met zich mee. Urenlang kan U genieten met familie en vrienden van de prachtige vissen die sierlijk rondzwemmen.
Bij ons worden de vissen met de allergrootste zorg behandeld. Dit begint al bij het kiezen van de leveranciers waar we regelmatig een kijkje gaan nemen om zeker te zijn dat we gezonde en kwalitatieve vissen kunnen aanbieden. Door onze goede verstandhouding met onze visleveranciers hebben we een goede service en ondersteuning verkregen. De vissen worden daarom ook binnen een paar uur tot bij ons gebracht, waardoor ze zo weinig mogelijk stress hebben. Wij hebben een ruim assortiment aan gezonde vissen zoals Koi, goudvissoorten, sluierstaarten en steur.
Bij vijvercentrum De Weerdt bent U zeker dat U kwalitatieve en gezonde vissen aankoopt en dit steeds aan de beste prijs.
ONS ASSORTIMENT
- Koi : Japanse Koi in verschillende maten en soorten
- Goudvis: Rood van kleur
- Sarasa: Rood met wit
- Shubunkin: Gevlekt blauw, wit ,rood
- Winde: Goudwinde (oranje) en blauwe winde ( blauw). Dit zijn insecteneters en zwemmen in scholen rond.
- Goudzeelt: Heeft een dikke slijmlaag en wordt ook wel eens doktersvis genoemd, maar enkel omdat ze veel afval van de bodem opeten en zo voor schoner water zorgen.
- Graskarper: Bijnaam algeneter, is een planteneter en een algeneter als ze klein zijn.
- Sluierstaarten: Ryunkin, Oranda, bubble-eye, enz.
- Diamant steur: Witte vinranden en een witte buik
- Albino steur: Is wit van kleur
- Zebrasteur: Heeft witte lijnen op zijn vinnen. Steuren zijn prachtige vissen in de vijver, maar let wel op de volgende regels qua verzorging.Koop nooit steuren kleiner dan 20 cm want dat zijn nog baby’s die gegarandeerd dood gaan door ondervoeding. Steuren eten speciaal steurvoer dat naar de bodem zakt. Steuren zijn traag en slechtziend en bij andere vissen moet u erop letten dat ze wel gegeten hebben, want de andere vissen lusten dat steurvoer ook graag. Ook opletten dat er voldoende zuurstof in het water komt en dat er weinig draadalgen zijn . Steuren kunnen niet achteruit zwemmen en draaien zich vast in draadalgen tot als ze verstikken.